Juridisch en Aansprakelijkheid PAKKET DIEPER 2

Als ondernemer ben je met je bedrijf aansprakelijk voor schade. Schade die kan ontstaan door iets wat je zelf doet of iets wat een van je werknemers doet. Afhankelijk van de branche waarin je opereert is het risico op schade aan eigendommen van je opdrachtgever kleiner of groter. Belangrijk is het te beseffen hoe groot de risico’s zijn en welke gevolgen deze kunnen hebben.

Voor de wet ben je niet verplicht om een bedrijfsaansprakelijkheids­verzekering af te sluiten. Maar opdrachtgevers kunnen zo’n verzekering wel van je eisen. En een aansprakelijkheidsverzekering kan je wel veel gedoe besparen. De financiële gevolgen als je aansprakelijk wordt gesteld kunnen groot zijn. Stel je maar eens voor dat een medewerker per ongeluk een dure machine bij een klant kapotmaakt. De schade bestaat niet alleen uit de kosten voor de machine. Je kunt ook geconfronteerd worden met de gevolgschade doordat het bedrijf minder kan produceren. Soms heb je zelfs jarenlang juridische ondersteuning nodig.

 

  • Filter op :
Bedrijfsaansprakelijkheid Koffiemomentje

Je zou graag eens een verzekeringsdeskundige willen spreken over een vraag of een probleem. Onder het mom van “durf te vragen”, dagen we je uit om ons eens uit te proberen.

Vergelijk met elkaar:
OnafhankelijkAdvies

Wij bewaken jouw belangen, ook tegenover verzekeraars. Wij zijn geen verlengstuk van de verzekeraars. Ook als het tegenzit en je schade hebt.

Persoonlijken op maat

Wij geloven niet in eenheidsworst. Ieder te verzekeren risico is uniek, en zo gaan wij er ook mee om. Ook komen wij graag bij jou langs.

Gespreidof in één keer

We maken met jou duidelijke afspraken over de kosten, die je ook gespreid kunt betalen. Zo maken wij onze diensten voor iedereen bereikbaar.

Veilig enbetrouwbaar

Onze medewerkers zijn ervaren vakmensen. We snappen geldzaken zeer goed en de veiligheid van jouw gegevens kunnen wij garanderen.

Meest gekozen Pakketten .
PersoonlijkAOV Premiemonitor
Al vanaf 5,63 per maand

Ben jij benieuwd of de premie van je huidige AOV nog marktconform is? Betaal je niet te veel voor je AOV? Kan het goedkoper? Met de AOV Premiemonitor zoeken we dat voor je uit.

  • Premievergelijking
  • Voorwaardenvergelijking
  • Informatie over een AOV
Profiteer nu
PersoonlijkAOV Compleet
Al vanaf 82,50 per maand

Bij dit pakket helpen we je stap voor stap om een (nieuwe) AOV af te sluiten. We informeren je eerst over de mogelijkheden van een AOV.

  • Onafhankelijk advies
  • Vergelijking AOV offertes
  • Hulp bij afsluiten AOV
Profiteer nu

Geen zorgen.
Daar zijn wij voor

Je maakt je sterk voor je eigen zaak. Dat doen wij ook. Laat daarom je zorgen rondom bedrijfsaansprakelijkheid aan ons over. Samen met jou kijken we graag naar de best passende oplossing.

We zijn onafhankelijke specialisten met veel kennis over bedrijfsaansprakelijkheid. We gaan regelmatig terug in de schoolbanken om bij te leren. Je profiteert van onze kennis doordat we je goed kunnen laten zien welke risico’s je loopt. En welke niet.

Als klant van Advies en Kies ontvang je een uniek adviesrapport, waarin we alle keuzes stap voor stap uitleggen. Natuurlijk kun je ook op elk moment online inloggen op je persoonlijke dashboard om je dossier te bekijken en eventuele wijzigingen door te geven. Onze advieskosten kun je altijd gespreid betalen. Wil je met ons om tafel? Eén belletje is genoeg. We komen graag naar je toe.

Kiezen voor Advies en Kies is kiezen voor onafhankelijkheid, eerlijk advies en gemak. Want we weten goed dat je wel wat beters te doen hebt dan je in verzekeringen te verdiepen. Maar laten we allereerst eens een afspraak maken om een kop koffie te drinken en het over jouw onderneming te hebben.

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws Klik hier en bekijk onze Servicebrieven >
Schrijf mij nu in