Hier komt t.z.t. meer informatie over de diensten

  • Filter op:
Agro Financiering

Wat doe je wanneer jij op het punt staat om uit te breiden of een agrarisch (familie)bedrijf over te nemen?

MKB Financiering

Vooruitgang en groei zijn twee belangrijke speerpunten voor jou als ondernemer.

Hier komt t.z.t. meer informatie over de preventie

  • Filter op:
Vergelijk:
OnafhankelijkAdvies

Wij bewaken jouw belangen, ook tegenover verzekeraars. Wij zijn geen verlengstuk van de verzekeraars. Ook als het tegenzit en je schade hebt.

Persoonlijken op maat

Wij geloven niet in eenheidsworst. Ieder te verzekeren risico is uniek, en zo gaan wij er ook mee om. Ook komen wij graag bij jou langs.

Gespreidof in één keer

We maken met jou duidelijke afspraken over de kosten, die je ook gespreid kunt betalen. Zo maken wij onze diensten voor iedereen bereikbaar.

Veilig enbetrouwbaar

Onze medewerkers zijn ervaren vakmensen. We snappen geldzaken zeer goed en de veiligheid van jouw gegevens kunnen wij garanderen.

Wat heb je nodig voor een goed verzorgde toekomst?

Financieel kun jij je leven uitstippelen en zorgen voor een goed verzorgde oudedag. Zodra je gepensioneerd bent, heb je de tijd voor dingen die het leven zo leuk maken. Je kunt zelf bepalen wanneer je op vakantie gaat en je hebt tijd voor hobby’s waar je nu onvoldoende tijd voor vrij kunt maken.

Met een goed onderbouwd financieel plan kun je dromen uit laten komen. In je plan houd je wel rekening met hobbels op de weg of met ingrijpende veranderingen in je leven. Bij arbeidsongeschiktheid moet het financieel goed geregeld zijn en bij overlijden wil je jouw nabestaanden verzorgd achterlaten. Start vandaag nog met het onderwerp uit het werkgebied “Persoonlijk”. Kies vervolgens de rubriek die aansluit bij jouw vraag. Bijvoorbeeld de rubriek: Arbeidsongeschiktheid, omdat je bijvoorbeeld graag een AOV wilt afsluiten. Uit de pakketjes die je daarna ziet, kun je vervolgens een keuze maken, welke AOV opdracht je ons wilt geven. Kom je er niet uit? bel ons gerust even. We lopen dan samen door de webwinkel om het juiste pakketje te vinden. Nadat je het juiste pakketje hebt besteld, gaan we aan de slag met jouw opdracht.

Tijdens je werkzame periode kun je een goed pensioen opbouwen. Dat kan via de werkgever, maar je kunt zelf zorgen voor een (extra) aanvulling. Zeker wanneer je een ondernemer bent. Maar het leven kan ook anders lopen. Je kunt arbeidsongeschikt raken of jij of je partner overlijdt. Dit zorgt voor financiële risico’s die wij kunnen neerleggen bij een verzekeraar. Met een goed doortimmerd financieel plan maak je je toekomst zo zorgeloos mogelijk.

Wij bepalen graag samen met jou hoe wij jouw financiële toekomst kunnen veiligstellen. Wacht hier niet mee tot vlak vóór het pensioen, want vroeg beginnen maakt het goed plannen beter betaalbaar.

Meest gekozen Pakketten .
DienstenMKB Financiering
Al vanaf 7,50 per maand

Vooruitgang en groei zijn twee belangrijke speerpunten voor jou als ondernemer.

  • Gratis Analyse
  • Inclusief een offerte aanvraag
  • Juridisch advies
Profiteer nu
DienstenAgro Financiering
Al vanaf 7,50 per maand

Wat doe je wanneer jij op het punt staat om uit te breiden of een agrarisch (familie)bedrijf over te nemen?

  • Gratis Analyse
  • Inclusief een offerte aanvraag
  • Juridisch advies
Profiteer nu

Nu goed regelen, later genieten

Je wilt het zo goed mogelijk voor jezelf regelen, maar hierbij spelen ook fiscale bepalingen een rol. Je kunt de Belastingdienst mee laten betalen aan jouw toekomst. Maar je wilt ook nu mooi leven en niet te veel geld verliezen aan voorzieningen die achteraf niets toevoegen.

De truc is om je toekomst zo veilig te stellen dat het je niet te veel geld kost. Het is mogelijk met een goed doordacht plan. Jouw geld wil je zo weinig mogelijk belasting over betalen en je moet het maximale eruit kunnen halen. Bij overlijden wil jij de nabestaanden goed verzorgd achterlaten.

In een adviesgesprek kunnen we inzicht bieden over bijvoorbeeld de vermogensplanning en de financiële gevolgen van risico’s zoals arbeidsongeschiktheid en overlijden.

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws Klik hier en bekijk onze Servicebrieven >
Schrijf mij nu in