Meld nu je schade
Advies en Kies provinciewinnaar én halve finalist Advies Award 2021
Advies en Kies provinciewinnaar én halve finalist Advies Award 2021woensdag, 7 juli, 2021 Onderstrepen van het maatschappelijk belang van het professionele adviesvak als geheel, daar staat de VVP Advies Award 2021 voor. Onafhankelijk assurantiekantoor Advies en Kies uit Emmeloord en Zwolle is uitgeroepen tot de winnaar in de provincie Flevoland. Daarnaast is zij genomineerd als één van de zes halve finalisten. Als meest klantgerichte advieskantoor behoren zij daarmee tot de top van Nederland.

A-factor

De afgelopen maanden is door een professioneel team bestaande uit 17 spotters uit het adviesvak binnen onze landsgrenzen gezocht naar voorbeelden van excellente advieskantoren. De spotters zijn prominente personen van brancheorganisaties, verzekeringsmaatschappijen, IT-dienstverleners en serviceproviders. Gezamenlijk hebben zij de jury van de VVP Advies Award 2021 ruim 100 Nederlandse kantoren met de A(dvies)-factor aangedragen. Vervolgens zijn in samenspraak met de jury drie kantoren per provincie uitgekozen, welke een positieve boost geven en een inspirerend voorbeeld zijn voor vakgenoten.  

Meer dan advies alleen

De enthousiaste eigenaren Mark Hogendorf, Niels Dubbeldam en Arjan van der Korst ondersteunen met hun team van specialisten particulieren en ondernemers uit de regio’s Flevoland en Zwolle bij de keuze in schade- en inkomensverzekeringen. Door hun specialisaties in arbeidsongeschiktheid voor ondernemers en agroverzekeringen bieden zij bovendien meer dan een regulier assurantiekantoor. “Online zijn legio mogelijkheden beschikbaar om een verzekering af te sluiten. Steeds meer verzekeringen worden op afstand afgesloten, daar sluit onze webshop goed op aan. Wij geloven echter in persoonlijk contact, dichtbij huis en met een vaste adviseur die niet alleen jouw situatie kent, maar ook op gezette tijden jouw verzekeringen naloopt. Een onafhankelijk advies is voor ons vanzelfsprekend. Dat maakt dat we onze klanten kunnen ontzorgen, met hen mee kunnen denken en samen bouwen aan een langdurige relatie”, aldus Dubbeldam.

      Advies en Kies provinciewinnaar én halve finalist Advies Award 2021

Vernieuwende werkwijze

Het afgelopen jaar is er op de achtergrond hard gewerkt aan een nieuwe website met webshop waar de klanten van Advies en Kies volledig in ontzorgt worden. Van der Korst: “Binnen de zogenoemde ‘Advies en Kies 3.0’ online omgeving is in de nabije toekomst het gehele advies- en verzekeringstraject geborgd. Van adviesaanvraag tot document aanlevering en van communicatie en facturatie tot contractbeheer. Dat geeft overzicht, inzicht en biedt een hoop mogelijkheden. Niet alleen voor onszelf, maar vooral ook voor onze klanten!”.

Winnaar provincie Flevoland én halve finalist

Door haar unieke, eigentijdse maar bovenal persoonlijke aanpak is Advies en Kies door de jury verkozen tot de winnaar in de provincie Flevoland. Uit de twaalf provinciewinnaars zijn zes advieskantoren geselecteerd voor de halve finale. Ook hiertoe behoort Advies en Kies. Op 15 september zullen de door de jury uitgekozen zes halvefinalisten strijden om een plek in de finaleronde, die op 7 oktober plaatsvindt tijdens een kort en krachtig spectaculair online event in de professionele studio’s van First Impression in Tilburg. Tijdens deze finale kiest het online publiek uit drie finalisten de uiteindelijke landswinnaar.

juryrapport Advies en Kies
Anderen lazen ook
Tips tegen een betaal-later-kater
Tips tegen een betaal-later-kater Lees meer
Subsidieloket Brede Weersverzekering open tot en met 15 mei
Subsidieloket Brede Weersverzekering open tot en met 15 mei Lees meer
Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws Klik hier en bekijk onze Servicebrieven >
Schrijf mij nu in