Meld nu je schade

Verhuur

Je onroerend goed verhuren is populair en het gebeurt dan ook op grote schaal. Bijvoorbeeld je vakantiehuis, je stacaravan of een studentenwoning. Risico’s aan verhuur zijn er ook. Brand en waterschade moet je goed verzekeren, dat spreekt voor zich. Maar ook aansprakelijkheid en geschillen met huurders zien we regelmatig terugkomen.

Daarnaast kan er iets met het huurobject gebeuren zodat je huurinkomsten wegvallen. Ondertussen wil de bank wél rente en aflossingen zien. Wat doe je? Kun je jouw gederfde huurinkomsten verzekeren?

 

  • Filter op:
Verhuur Koffiemomentje

Je zou graag eens een verzekeringsdeskundige willen spreken over een vraag of een probleem. Onder het mom van “durf te vragen”, dagen we je uit om ons eens uit te proberen.

Vergelijk met elkaar:
OnafhankelijkAdvies

Wij bewaken jouw belangen, ook tegenover verzekeraars. Wij zijn geen verlengstuk van de verzekeraars. Ook als het tegenzit en je schade hebt.

Persoonlijken op maat

Wij geloven niet in eenheidsworst. Ieder te verzekeren risico is uniek, en zo gaan wij er ook mee om. Ook komen wij graag bij jou langs.

Gespreidof in één keer

We maken met jou duidelijke afspraken over de kosten, die je ook gespreid kunt betalen. Zo maken wij onze diensten voor iedereen bereikbaar.

Veilig enbetrouwbaar

Onze medewerkers zijn ervaren vakmensen. We snappen geldzaken zeer goed en de veiligheid van jouw gegevens kunnen wij garanderen.

Een verhuur verzekering die goed bij je past

Wat je ook kiest, zorg ervoor dat je goed op de hoogte bent van de risico’s die je loopt door jouw onroerend goed te verhuren. Op deze pagina vind je algemene informatie over verschillende verzekeringen voor particuliere verhuur.

Voor een persoonlijk advies in jouw verhuursituatie, kun je contact met ons opnemen. Graag helpen we je met het kiezen van de best passende verzekeringen.

Meest gekozen Pakketten .
PersoonlijkAOV Premiemonitor
Al vanaf 5,63 per maand

Ben jij benieuwd of de premie van je huidige AOV nog marktconform is? Betaal je niet te veel voor je AOV? Kan het goedkoper? Met de AOV Premiemonitor zoeken we dat voor je uit.

  • Premievergelijking
  • Voorwaardenvergelijking
  • Informatie over een AOV
Profiteer nu
PersoonlijkAOV Compleet
Al vanaf 82,50 per maand

Bij dit pakket helpen we je stap voor stap om een (nieuwe) AOV af te sluiten. We informeren je eerst over de mogelijkheden van een AOV.

  • Onafhankelijk advies
  • Vergelijking AOV offertes
  • Hulp bij afsluiten AOV
Profiteer nu

Bij particuliere verhuur gaat het vaak om het verhuren van je recreatiewoning, een chalet, stacaravan of een andere woning, bijvoorbeeld via Airbnb.

Als eigenaar van het gehuurde kun je niet alleen te maken krijgen met schade die door huurders is toegebracht, maar ook met schade die huurders hebben opgelopen. Denk aan vallende dakpannen, een gebroken leuning of een val door een losliggende tegel of drempel.

Op juridische geschillen met huurders zit je niet te wachten. Daarnaast kunnen ze hoge kosten met zich meebrengen, als je niet of onvoldoende verzekerd bent.

We helpen je graag met het maken van de juiste keuzes bij verschillende schades, juridische geschillen en aansprakelijkheid. Omdat dit soort keuzes in elk individueel geval weer anders is, kun je het beste contact met ons opnemen voor een advies.

Verhuur van onroerend goed aan de zakelijke markt kan een lucratieve business zijn. Maar risico’s zijn er ook. Niet alleen door brandschade, stormschade, lekkage of inbraak. Maar ook door juridische geschillen die je met huurders, buren, aannemers of andere derden kunt krijgen.

Door je te verzekeren voor de situaties die je niet eenvoudig zelf kunt oplossen, voorkom je veel problemen. De verzekeringen zijn vaak goed betaalbaar en je krijgt er een prettige gemoedsrust voor terug. Als dan eens het onverwachte gebeurt, kun je ergens op terugvallen.

In de markt voor de verhuur van zakelijke objecten zijn er veel verschillende keuzes te maken, die sterk afhangen van jouw onroerend goed en de risico’s die je al dan niet wilt lopen.

Bij Advies en Kies overleg je met onafhankelijke specialisten en kies je daarna zelf hoe je je wilt verzekeren.

Geen zorgen. Daar zijn wij voor

Ook in de particuliere verhuurmarkt zijn we thuis. We maken veel verschillende situaties en conflicten mee, waardoor we je van een goed advies kunnen voorzien. Niemand wil onderverzekerd zijn, zeker niet als het om je kostbare onroerend goed gaat.

Samen zorgen we ervoor dat je je bewust bent van de risico’s die je door verhuur loopt. Het rekenwerk kun je hierbij gerust aan ons overlaten. Wij willen alleen het beste advies in jouw situatie. Daarbij zeggen we het eerlijk wanneer we denken dat je iets zou moeten verzekeren. Maar uiteindelijk is het jouw eigen keuze.

In je persoonlijke dossier kun je dag en nacht je verzekeringen bekijken en wijzigingen doorgeven. Maar persoonlijk overleg bij ons op kantoor of bij jou thuis is ook altijd mogelijk. En wist je dat je de opstartkosten gespreid over 12 maanden kunt betalen?

We denken graag met je mee. Zodat je onbezorgd kunt (blijven) verhuren.

 

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws Klik hier en bekijk onze Servicebrieven >
Schrijf mij nu in