Meld nu je schade
Het laatste nieuws
Zo lijkt je huis bewoond terwijl jij er niet bentvrijdag, 19 april, 2024

Op vakantie? Zo ziet je huis er bewoond uit terwijl jij van je vakantie geniet en zullen inbrekers minder snel hun slag proberen te slaan.

Tips

  • Een auto op de oprit of direct voor het huis is een goed idee. Ben je zelf weg met de auto en heb je geen tweede auto, vraag dan of buren hun tweede auto er willen parkeren.
  • Een don
...
Lees meer
In gesprek over geldzorgen: kan je als werkgever wel wat hulp gebruiken?dinsdag, 16 april, 2024

Als werkgever heb je een rol in het ondersteunen van werknemers met geldzorgen. Een gesprek over de financiële gevolgen van levensgebeurtenissen kan ernstige financiële problemen voorkomen en maakt de kans op uitval door geldstress kleiner. Maar hoe pak je het a ...

Lees meer
Spaargeld op een buitenlandse rekening, waar moet je op letten?dinsdag, 9 april, 2024

Sparen buiten Nederland wordt populairder. Hoewel de grote meerderheid van de spaarders het geld ‘gewoon’ in Nederland stalt, kijken steeds meer mensen naar de rentes buiten de landsgrenzen. Waar moet je op letten?

Volgens cijfers van de Europe...

Lees meer
Tips tegen een betaal-later-katerdonderdag, 28 maart, 2024

Achteraf betalen kan heel aanlokkelijk zijn. Maar de rekening komt uiteindelijk toch. Ook dreigt het gevaar dat je het overzicht verliest. Wijzer in Geldzaken heeft een aantal tips om zo’n betaal-later-kater te voorkomen.

We doen het allemaal wel een...

Lees meer
Subsidieloket Brede Weersverzekering open tot en met 15 meidonderdag, 21 maart, 2024

Als landbouwer die een gewas in de open lucht verbouwt, zoals groente, bollen fruit of voedergewassen, kun je behoorlijk last hebben van extreme weersomstandigheden. Hagel, zware regen, droogte, vorst of storm kunnen je oogst verpesten en grote schade veroorzaken. Je kunt ...

Lees meer
Funderingsproblemen hebben grote financiële impact, hoe zit het bij jou?dinsdag, 19 maart, 2024

In ons land komen funderingsproblemen veelvuldig voor. Het lage grondwaterpeil in grote delen van Nederland bedreigt de funderingen van ongeveer 1 miljoen woningen en andere panden. De laatste tijd is er als gevolg van klimaatverandering steeds meer aandacht voor dit prob ...

Lees meer
Zelfstandige, let op deze veranderingen bij het doen van aangiftedinsdag, 12 maart, 2024

Ben je ondernemer voor de inkomstenbelasting? En doe je de aangifte zelf? Let dan goed op de belastingzaken die in 2023 zijn veranderd.

Zakelijk gebruik privévervoermiddel

Gebruikte je je privéauto, -motor of -fiets...

Lees meer
Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws Klik hier en bekijk onze Servicebrieven >
Schrijf mij nu in