Het laatste nieuws
Krijg grip op je energieverbruik én je energiecontractdonderdag, 25 mei, 2023

Veel consumenten willen zich alvast voorbereiden op het volgende winterseizoen door het sluiten van een geschikt energiecontract. Een vast contract behoort weer tot de mogelijkheden. Ga niet zomaar met een partij in zee. En zorg dat je minder afhankelijk wordt van energieleveranciers door toe te werken naar een energiezuinige woning.

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) waarschuwt voor agressieve en misleidende ver...

Lees meer
Bestemmingen voor je vakantiegeldmaandag, 22 mei, 2023

Je vakantiegeld is ieder voorjaar weer een mooi extraatje! Veel Nederlanders geven het geld aan een vakantiebestemming, maar dat hoeft natuurlijk niet. Je kunt het (bijna) maandsalaris ook inzetten voor andere doelen. Een paar aandachtspunten.

Uit onderzoe...

Lees meer
Pijlsnelle cybertest voor mkb en zzp: breng de basics op ordemaandag, 15 mei, 2023

Heb je het gevoel dat je ‘iets’ zou moeten doen aan de cyberveiligheid van je (eenmans)bedrijf? Maar weet je niet waar te starten? Doe dan de snelle CyberVeilig check. Binnen vijf minuten weet je wat je vandaag nog te doen staat.

De nieuwe ...

Lees meer
Anders samenleven en werken, en de verzekeringen dan?woensdag, 10 mei, 2023

Is een van je volwassen kinderen tijdelijk bij jullie ingetrokken, staat er een tiny office met dure apparatuur in de tuin of vang je vluchtelingen op in de verbouwde schuur? Kan allemaal, maar hoe zit het met je verzekeringen?

Veel mensen in ons land zijn...

Lees meer
Zijn de spullen in mijn tuin verzekerd?maandag, 8 mei, 2023

In de zomermaanden wordt de tuin meer gebruikt: om in te ontspannen en om in te werken. De loungebank en de barbecue kunnen naar buiten en de zitmaaier wordt in gebruik genomen. Hoe zijn deze spullen eigenlijk verzekerd tegen diefstal of weerschade?

Op de...

Lees meer
Caravanbezitter, kies je verzekering zorgvuldigdinsdag, 25 april, 2023

Een caravan aangeschaft? Die wil je natuurlijk goed verzekeren. Daarbij loont het de moeite om verschillende verzekeringen te vergelijken. Let daarbij onder meer op de nieuwwaarderegeling en het eigen risico.

Het kan best een puzzeltocht zijn om uit te zoe...

Lees meer
Wat als je reisgenoot de vakantie afzegt?maandag, 24 april, 2023

Je gaat een leuke reis maken samen met een vriend of vriendin. Maar hij of zij moet vanwege omstandigheden de reis annuleren. Voor jou is de lol er dan ook af. Hoe zit het dan met jouw verzekering, mag jij ook annuleren? Dat hangt af van de voorwaarden.

Wa...

Lees meer
Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws Klik hier en bekijk onze Servicebrieven >
Schrijf mij nu in