Meld nu je schade

Bedrijfsmiddelen

Bedrijfsmiddelen zijn alle zaken die je nodig hebt voor de levering van je diensten of producten. Het gaat in veel gevallen om bedrijfspanden, machines, gereedschap, inventaris, computers en andere elektronica enzovoorts. Het spreekt voor zich dat dergelijke middelen van levensbelang zijn voor je onderneming.

Voor veel ondernemers zijn hun bedrijfsmiddelen zelfs hun pensioenvoorziening. Bijvoorbeeld een bedrijfsgebouw dat na het beëindigen van het bedrijf verkocht of verhuurd kan worden als appeltje voor de dorst.

Verlies of beschadiging van je bedrijfsmiddelen door waterschade, brand, diefstal of storm is een risico dat je volgens ons goed zou moeten verzekeren. Omdat vervanging vaak zo veel kost dat je dit niet kunt opvangen. Of omdat je er voor je bedrijfsvoering erg afhankelijk van bent. Maar wist je dat veel ondernemers zonder het te weten eigenlijk onderverzekerd zijn? En daar wil je niet achter komen als zich een calamiteit voordoet.

 

  • Filter op:
Bedrijfsmiddelen Koffiemomentje

Je zou graag eens een verzekeringsdeskundige willen spreken over een vraag of een probleem. Onder het mom van “durf te vragen”, dagen we je uit om ons eens uit te proberen.

Vergelijk met elkaar:
OnafhankelijkAdvies

Wij bewaken jouw belangen, ook tegenover verzekeraars. Wij zijn geen verlengstuk van de verzekeraars. Ook als het tegenzit en je schade hebt.

Persoonlijken op maat

Wij geloven niet in eenheidsworst. Ieder te verzekeren risico is uniek, en zo gaan wij er ook mee om. Ook komen wij graag bij jou langs.

Gespreidof in één keer

We maken met jou duidelijke afspraken over de kosten, die je ook gespreid kunt betalen. Zo maken wij onze diensten voor iedereen bereikbaar.

Veilig enbetrouwbaar

Onze medewerkers zijn ervaren vakmensen. We snappen geldzaken zeer goed en de veiligheid van jouw gegevens kunnen wij garanderen.

Een Bedrijfsmiddelen verzekering die goed bij je past

Samen met jou kijken we graag naar de verzekeringen voor je bedrijfsmiddelen: de gebouwenverzekering, de inventarisverzekering en goederenverzekering en de elektronicaverzekering. Bij Advies en Kies hebben we hierover uitgebreide kennis.

We laten je graag zien waar je in jouw situatie extra op moet letten om niet voor verrassingen te komen staan. We kunnen bij jou op locatie komen om de juiste verzekeringen te kiezen die precies het risico afdekken dat je niet zelf kunt of wilt dragen. Voor een betaalbare premie die in veel gevallen aftrekbaar is van je winst. Natuurlijk heb je zelf altijd inzicht in je dossier via de unieke online beheertool van Advies en Kies.

Op deze pagina vind je meer informatie over de verschillende verzekeringen rond bedrijfsmiddelen, goederen en inventaris. We kunnen ons goed voorstellen dat je na het lezen van deze informatie nog vragen hebt. Neem in dat geval gewoon even contact met ons op. We helpen je graag bij het kiezen van de bedrijfsmiddelenverzekering die het beste bij jou en je bedrijf past.

 

Meest gekozen Pakketten .
PersoonlijkAOV Premiemonitor
Al vanaf 5,63 per maand

Ben jij benieuwd of de premie van je huidige AOV nog marktconform is? Betaal je niet te veel voor je AOV? Kan het goedkoper? Met de AOV Premiemonitor zoeken we dat voor je uit.

  • Premievergelijking
  • Voorwaardenvergelijking
  • Informatie over een AOV
Profiteer nu
PersoonlijkAOV Compleet
Al vanaf 82,50 per maand

Bij dit pakket helpen we je stap voor stap om een (nieuwe) AOV af te sluiten. We informeren je eerst over de mogelijkheden van een AOV.

  • Onafhankelijk advies
  • Vergelijking AOV offertes
  • Hulp bij afsluiten AOV
Profiteer nu

Een gebouwenverzekering is een opstalverzekering voor bedrijfspanden. Hiermee verzeker je je bedrijfspand tegen schade door bijvoorbeeld brand, storm, water- en sneeuwschade of inbraak.

Geen overbodige luxe, want het bedrijfspand is voor de meeste ondernemers onmisbaar. Hier vinden de bedrijfsactiviteiten plaats. Dit is de plek waar de omzet wordt gegenereerd. Het gebouw ís je zaak.

Ons advies? Laat het gebouw taxeren voor de herbouwwaarde. Of sluit je gebouwenverzekering af met een garantie tegen onderverzekering. We kunnen het belang niet genoeg benadrukken.

Heb je een grote schade? Dan komt een expert van de verzekeringsmaatschappij om de precieze schade vast te stellen. Wat veel ondernemers echter niet weten is dat ze ook de mogelijkheid hebben om zelf een expert in te schakelen. We gaan er niet van uit, maar overkomt het je dan kunnen wij je helpen bij inschakelen van zo’n contra-expert.

Inventaris is alles wat gebruikt wordt om je bedrijf of beroep uit te oefenen. Goederen zijn de grond- en hulpstoffen waarmee je je producten maakt. Net als bij de gebouwenverzekering zijn veel calamiteiten gedekt.

Let erop dat geld en andere waardepapieren niet standaard onder de dekking vallen. Net als auto’s en aanhangwagens, want daar kun je specifieke verzekeringen voor afsluiten.

Je moet er ook op letten dat de waarde van je goederen of inventaris kan schommelen. Door investeringen, marktontwikkelingen of seizoensinvloeden, bijvoorbeeld. Dan ligt over- of juist onderverzekering op de loer. Uiteraard zijn hier binnen de verzekering oplossingen voor te verzinnen. Bij dit maatwerk helpen wij je graag, dat is onze uitdaging.

Samen met jou stellen we graag de waarde van je goederen en je inventaris periodiek vast, zodat je niet te veel premie betaalt en wél steeds goed verzekerd bent.

De elektronicaverzekering is een aparte categorie verzekeringen van bedrijfsmiddelen. Veel bedrijven maken gebruik van elektronica. Dat kan variëren van een laptop tot ingewikkelde en kostbare apparatuur die gebruikt wordt bij het productieproces.

Het spreekt voor zich dat de gevolgen groot kunnen zijn bij diefstal of beschadiging. Niet alleen vanwege de waarde van de elektronica zelf, maar ook vanwege uitval van de productie, het huren van vervangende apparatuur en het eventuele verlies van data.

Bij elektronicaverzekeringen kun je denken aan standaarddekkingen voor de ‘gewone’ kantoorelektronica tot specifieke maatwerkoplossingen voor complexe systemen.

Uiteraard kunnen we je helpen met een passend advies voor jouw onderneming. Neem nu contact op als je wilt weten hoe jouw elektronica het beste kunt verzekeren.

Geen zorgen.
Daar zijn wij voor

Iedereen moet doen waar hij goed in is. Laat de financiële zorgen rondom je bedrijfsmiddelen dan ook gerust aan ons over. Wij zorgen ervoor dat je verzekerd bent zoals je wilt zonder dat je te veel betaalt. Dan kun jij je aandacht volledig op je onderneming richten.

Bij Advies en Kies zijn we specialisten in bedrijfsverzekeringen. We scholen onszelf voortdurend bij. Regelmatig duiken we proactief in je verzekeringsmap en vertellen we je wat beter of voordeliger kan. Als we denken dat je beter af bent zonder een bepaalde verzekering, dan zeggen we dat ook. Kiezen voor Advies en Kies is kiezen voor vaklui die graag het allerbeste voor jou en je bedrijf willen. Met eerlijk en onafhankelijk advies, omdat we voor de relatie gaan in plaats van voor het wegzetten van zo veel mogelijk verzekeringen

Uniek bij ons: je hebt 24 uur per dag en 7 dagen per week inzicht in jouw online dossier. Je ziet hier precies waar je op moet letten en je kunt eventuele wijzigingen zonder extra kosten direct doorgeven. Wil je ons persoonlijk spreken? Geen probleem. We maken graag een afspraak met je. De opstartkosten voor onze diensten kun je gespreid over 12 maanden betalen.

Genoeg over ons. Nu zijn we heel benieuwd naar jou en je bedrijf. Neem gewoon contact zodat we vrijblijvend met een kop koffie over je zaak kunnen praten.

 

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws Klik hier en bekijk onze Servicebrieven >
Schrijf mij nu in