Meld nu je schade

Advies en Kies – Over ons

Advies en Kies is een onafhankelijk advieskantoor waarbij jij centraal staat. Wat ons uniek maakt is het feit dat wij naast jou staan. Wij zijn een gedreven club met tientallen jaren aan kennis in huis. Onze kantoren staan in Zwolle en Emmeloord, maar je kunt onze specialisatie ook inschakelen ver buiten de regio waar onze kantoren staan. Met onze webshop en online dienstverlening zijn wij een modern en vooruitstrevend advieskantoor en voor iedereen bereikbaar. In de webshop kun je (steeds meer) verschillende type diensten van ons vinden. Kom je er niet uit? Bel ons even om te kijken of we je kunnen helpen.

Particulieren, ondernemingen en ondernemers kunnen bij ons terecht

Wij richten ons op particuliere en zakelijke verzekeringen, waarbij de persoonlijke risico’s van de ondernemer zelf zeker niet worden vergeten. Het verzekeren is één van de oplossingen. Maar een goed advies kan ook gericht zijn op preventie. Als het verzekeren niet noodzakelijk is omdat je een risico beter zelf kunt dragen, hoor je het ook van ons.

Vooral ook de zakelijke en agro specialist

Advies en Kies is niet alleen het advieskantoor met als specialisatie arbeid gerelateerde financiële oplossingen. Voor de ondernemer helpen wij bij het kiezen van de best passende arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Ook voor de werknemers zorgen wij voor de juiste verzekeringen gericht op verzuim. Wij voelen ons als een vis in het water bij mkb ondernemers of dat nu een kleine of grote onderneming is. We zijn ontzettend trots op het vertrouwen dat wij krijgen van de vele agrariërs in ons bestand.

Bij schade is Advies en Kies jouw steun en toeverlaat

Ook bij een schademelding staan we voor je klaar. Wij zorgen ervoor dat je krijgt waar je recht op hebt. Bijvoorbeeld bij een flinke brandschade schakelt de verzekeraar een expert in om de schadeoorzaak en de hoogte van het schadebedrag in te schatten. naast onze expertise, schakelen wij veelvuldig een eigen expert voor je in. Dit om er zeker van te zijn dat het schadebedrag nauwkeurig wordt vastgesteld en dat je een schadevergoeding ontvangt waar je recht op hebt.

Let wel, doorgaans gaat 50% van de bedrijven failliet na een omvangrijke schade. Dit is in veel gevallen te voorkomen. Het goed verzekeren gaat namelijk verder dan alleen de materiële schade na een brand verzekeren. Wij bieden totaaladvies waarbij wij gevolgschade ook meenemen. Bij spannende momenten kun je op ons vertrouwen.

Ons motto is: Verzekeren is een keuze

Wij maken het verzekeren voor iedereen toegankelijk

Bij een aantal opdrachten werken wij met servicecontracten. Hierdoor weten we de provisie die we van de verzekeraars ontvangen, te beperken. Het resultaat daarvan is, dat we jouw premies hierdoor laag kunnen houden. Ook onze onafhankelijkheid kunnen we hierdoor nog beter waarborgen. We vinden het belangrijk dat ons advies voor iedereen toegankelijk is. Daarom kun je bij veel opdrachten onze advieskosten over een periode van 12 maanden uitsmeren.

Wil je weten wat Advies en Kies voor jou kan doen?

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws Klik hier en bekijk onze Servicebrieven >
Schrijf mij nu in