Meld nu je schade

Over Advies en Kies

Advies en Kies is een onafhankelijk assurantiekantoor dat is opgericht door de enthousiaste eigenaren Mark Hogendorf, Niels Dubbeldam en Arjan van der Korst. Samen met ons team van specialisten zijn wij een gedreven club met tientallen jaren aan verzekeringskennis in huis. Wij adviseren en bemiddelen in verzekeringen. Hoe we dat doen? Mark, Niels en Arjan leggen het graag aan je uit!

 

 

De oprichters aan het woord

De naam Advies en Kies omschrijft al onze werkwijze. Wij adviseren, waarna jij kiest wat bij jou past. Als onafhankelijk assurantiekantoor werken wij samen met verschillende verzekeraars. Iedere verzekeraar heeft zijn eigen voordelen en voorwaarden, het is aan ons om een geschikt pakket voor jou te selecteren.

 

Advies en kies Niels Dubbeldam“Een goed advies is niet alleen gericht op de goede dekking of een lage premie, het draait soms ook om preventie. Bovendien vinden wij het belangrijk een warme relatie met jou aan te gaan. We geloven namelijk niet dat jij zit te wachten op het zoveelste telefoontje naar een callcenter. Je wil persoonlijk contact, het liefste met een adviseur die jouw situatie kent. Om deze reden kun je bij ons altijd een fysieke medewerker spreken. Ons team heeft veel deskundigheid aan boord en helpt je bij het afsluiten en bemiddelen in verzekeringen.”

Niels Dubbeldam

 

Advies en kies Arjan van der Korst“Wij staan altijd naast jou. Bij een grote schade komen wij graag bij jou langs en helpen we jou weer op weg. We investeren veel tijd in onze relatie, om jou zo goed mogelijk te leren kennen. Zo halen we de benodigde informatie bij jou op en kunnen we de juiste afwegingen maken. Samen bespreken we vervolgens welke risico’s wij voorzien, wat wij adviseren te verzekeren of welke prioriteiten wij in jouw schoenen zouden stellen.”

Arjan van der Korst

 

Advies en kies Mark Hogendorf“Ons team houdt zich bezig met de advisering van allerlei vormen van schade- en inkomensverzekeringen. Dat doen we voor middelgrote en kleine MKB-bedrijven, zelfstandige professionals en particulieren. Daarnaast hebben we ons gespecialiseerd in advies voor ondernemers in de agrarische sector. Een unieke sector die flink in de provincie Flevoland vertegenwoordigd is en voor ons als een thuiswedstrijd voelt.”

Mark Hogendorf

 

Ons advies zien wij als een aanbeveling. Als verzekeren niet noodzakelijk is en jij beter zelf het risico kunt dragen, zullen wij dit eerlijk met jou delen. Onze ruime verzekeringskennis helpt jou hierin op weg en behoedt je voor grote risico’s. Arbeidsongeschiktheid en langdurig verzuim zijn voorbeelden van risico’s die je al snel niet meer volledig zelf kunt dragen. Door de moderne technieken die Advies en Kies gebruikt kunnen wij de verzekeringsoplossingen hiervoor landelijk aanbieden.

 

Advies en Kies, jouw steun en toeverlaat voor verzekeringen

Advies en Kies provincie winnaarsWij beperken onze dienstverlening niet tot adviseren en bemiddelen, ook bij een schademelding staan wij voor je klaar. Wij zorgen ervoor dat je krijgt waar je recht op hebt en schakelen indien nodig een extra expert in. Goed verzekeren gaat in onze ogen namelijk veel verder dan enkel de materiële schade. Wij bieden een totaaladvies waarin we ook jouw mogelijke gevolgschade meenemen. Dat maakte ons in 2021 zelfs provinciewinnaar Flevoland in de verkiezing van beste advieskantoor van Nederland. En… we haalden zelfs de landelijke halve finale! Je kunt op ons vertrouwen, op ieder moment.

 

Verzekeren: voor iedereen toegankelijkheid en betaalbaar

We vinden het belangrijk dat onze dienstverlening voor iedereen toegankelijk is. Wij zijn een modern en vooruitstrevend advieskantoor, wat onder andere blijkt uit onze zelf ontworpen ‘Mijn Advies en Kies’ omgeving en de Advies en Kies app. Middels onze website en webshop zijn wij voor iedereen bereikbaar. Wij stoppen er veel effort in, waardoor wij jou zo goed mogelijk kunnen betrekken bij de risico’s en jouw verzekeringen.

Om ervoor te zorgen dat verzekeren voor iedereen toegankelijk is, bieden wij jou bovendien veelal de mogelijkheid gespreid te betalen. Ongeacht of je een particulier of ondernemer bent, kun je de meeste van onze kosten over een periode van 12 maanden verspreiden. Ook voor onderhoud op lopende polissen zijn wij altijd dichtbij. Zo kunnen wij naar wens of op aanvraag een passend verzekeringspakket aanbieden. We leggen je graag uit wat we doen, hoe we dat doen en hoeveel dat kost.

 

Liever zelf aan de slag?

Polisselect NederlandWanneer jij jouw verzekering(en) liever geheel zelfstandig en zonder advies wilt afsluiten, bieden wij daar online mogelijkheden voor aan. Via ons online label Polisselect Nederland kun je jouw verzekering zelf berekenen en afsluiten. Op deze website vind je het aanbod voor verschillende verzekeringen en van diverse verzekeraars terug. De verzekering(en) die je zelf via Polisselect Nederland afsluit vallen onder de portefeuille van Advies en Kies, alleen verschilt het component advies. Uiteraard hangen hier ook andere service- en dienstverleningsvoorwaarden aan vast.

Ben je begonnen met het berekenen, selecteren en afsluiten van een voor jou gepaste verzekering, maar kom je er niet uit? Of wens je ondersteuning? Geen paniek! Met onze unieke omruilgarantie switchen we jouw zelf samengestelde verzekeringsproduct alsnog om naar een adviestraject op maat.*

* Deze garantie geldt alleen wanneer de verzekeringsaanvraag nog niet tot een definitieve polis is gekomen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je een vraag of opmerking? Neem gerust contact met ons op. We staan je graag te woord!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws Klik hier en bekijk onze Servicebrieven >
Schrijf mij nu in