Meld nu je schade
Advies en Kies breidt uit door voername AFB in Dronten
Assurantiekantoor AFB Bosland gaat verder als 
Advies en Kies Boslanddinsdag, 1 november, 2022 Na ruim 18 jaar ondernemen draagt Rob Bosland, eigenaar van AFB Bosland uit Dronten, per 1 november 2022 zijn verzekeringsportefeuille over aan Advies en Kies. De krachten, kennis, kunde, omvang en onafhankelijkheid van het assurantiekantoor uit Emmeloord en Zwolle groeien hierdoor tot een grotere, maar tegelijkertijd persoonlijke speler in de verzekeringsmarkt.

Rob Bosland:


“Na jarenlang met veel plezier en voldoening zowel zakelijke als particuliere klanten te mogen ondersteunen in de financiële- en verzekeringswereld ga ik met pensioen. Een bijzonder moment, maar op mijn 71e ook wel eens tijd”. De afgelopen jaren werkte Bosland samen met zijn dochter toe naar dit moment. Gaandeweg bleek dat zij voor de door hen opgebouwde portefeuille in schade- en zorgverzekeringen op zoek mochten naar extra ondersteuning. “Ik ben blij te kunnen melden dat wij in Advies en Kies een partij hebben gevonden die hetzelfde voor heeft met onze klanten. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid, deskundigheid en daadkracht staan ook bij hen centraal”, aldus Bosland. 


Zijn dochter Ilse sluit zich hierbij aan:


“De overdracht van AFB Bosland naar Advies en Kies is heel respectvol en geleidelijk verlopen. Het team snapt de taal in onze regio en van onze klanten, een groot deel van ons netwerk overlapt elkaar al”. Ilse is blij dat zij een betrokken partner gevonden hebben die de portefeuille wil overnemen. Nog leuker vindt zij het dat ze daar een rol in kan en mag blijven spelen. “Zo blijft de expertise en naam Bosland toch behouden in de nieuwe naam Advies en Kies Bosland".


Ilze en Rob van AFB Bosland De expertise en de naam Bosland blijft behouden

Als onafhankelijk assurantiekantoor werkt Advies en Kies al jarenlang samen met verschillende verzekeraars, ieder met zijn eigen voordelen en voorwaarden. Mark Hogendorf, mede-eigenaar Advies en Kies: “De overname van AFB helpt ons in de inkoopkracht bij verzekeraars, waardoor wij onze klanten kunnen voorzien van een geschikt aanbod: budget-proof of op maat”. De ketelbrug zorgt voor de verbinding tussen de vestigingen Emmeloord en Dronten, een verbinding waar alle klanten Advies en Kies de vruchten van plukken.

In het kantoorpand van Advies en Kies Bosland te Dronten is eveneens Romijn Financieel Advies gevestigd. De Hypotheekspecialisten Michiel, Marcel en Paul kunnen snel onderling schakelen en een reactie binnen 24 uur garanderen. Marcel Romijn, mede-eigenaar Romijn Financieel Advies: “Verzekeren is niet onze tak van sport, juist daarom zijn wij heel blij met de kennis en kunde van het team van Advies en Kies. Onze persoonlijke aanpak is een belangrijke en vaak doorslaggevende factor. We werken met z’n drieën en kijken er naar uit om de klanten van Advies en Kies Bosland te mogen (blijven) ondersteunen met de aanvraag van een hypotheek, lening, belegging of spaarplan”.
Anderen lazen ook
Tips tegen een betaal-later-kater
Tips tegen een betaal-later-kater Lees meer
Subsidieloket Brede Weersverzekering open tot en met 15 mei
Subsidieloket Brede Weersverzekering open tot en met 15 mei Lees meer
Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws Klik hier en bekijk onze Servicebrieven >
Schrijf mij nu in