AGRO AOV KoffiemomentjeVoor elke consument en/of ondernemer

Je zou graag eens een verzekeringsdeskundige willen spreken over een vraag of een probleem. Onder het mom van “durf te vragen”, dagen we je uit om ons eens uit te proberen.

Zullen we samen in 15 minuten jouw vraag eens bespreken? Ben je benieuwd of je ergens een verzekering voor kan krijgen? Twijfel je over een verzekering of vraag je af wat de mogelijkheden zijn qua dekkingen? We pakken samen een kop koffie en we kijken of je jou verder kunnen helpen. Het Koffiemomentje is ook een leuke manier om kennis te maken met de experts van Advies en Kies.

Wanneer je vervolgens besluit om klant te worden bij Advies en Kies, dan krijg je het volledige aankoop bedrag van Het Koffiemomentje terug. Zeg maar No Risk 😉

Wat gaan we voor je doen? In de onderstaande opdrachtspecificatie kun je precies per onderdeel lezen wat dit pakket (onze opdracht) inhoudt.

Bij deze opdracht proberen we u mondeling te helpen met uw vraag. Het gesprek zal vooral een informatief karakter hebben. We kunnen informatie geven over de mogelijkheden en onmogelijkheden qua verzekeringen en dekkingen. We kunnen als expert onze ervaringen met u delen. een Voor specifieke adviesopdrachten waarbij gedegen inventarisatie en analyse van onze zijde verwacht wordt, kunnen we u verwijzen naar andere type opdrachten in onze webwinkel.

Bij deze opdracht proberen we u in maximaal 15 minuten zo goed mogelijk mondeling te informeren over de mogelijkheden.

Bij Advies en Kies houden we van duidelijk communiceren. Dat is wel zo prettig. Daarom hebben we in het kort, in hoofdlijnen, voor u opgesomd welke diensten u wėl en niet van ons kan verwachten.

Inventarisatie: bij deze opdracht inventariseren we niet uw persoonlijke situatie & wensen.

Analyseren: bij deze opdracht analyseren en controleren we niet uw (persoonlijke) gegevens en omstandigheden.

Informeren: Bij deze opdracht ontvangt we u wel mondeling informatie over het onderwerp van uw keuze.

Adviseren: Bij deze opdracht gaan we u niet adviseren.

Bemiddelen (berekeningen): Bij deze opdracht maken we geen offerte(s) of berekeningen voor u.

Bemiddelen (afsluiten): Bij deze opdracht zullen we niet voor u bemiddelen (bijvoorbeeld het afsluiten van van een financieel product).

Servicecontract: Bij deze opdracht is geen servicecontract van van toepassing.
BTW en/of assurantiebelasting: Omdat bij deze opdracht er geen intentie is om te bemiddelen betaalt u over het tarief van deze opdracht 21% BTW.
Provisie: Niet van toepassing bij deze opdracht.

AGRO AOV Koffiemomentje
Betaalmogelijkheden
12
Wil je een adviseur op locatie?
Servicecontract
In één keer: 25,41 Daarna per maand: 0,00