ORV InfoVoor iedereen die informatie over een ORV wil

Je bent geïnteresseerd in een overlijdensrisicoverzekering (ORV) maar je zou graag van een adviseur uitleg willen over een ORV. Een ORV deskundige van Advies en Kies kan je uitleg geven over deze verschillende rubrieken en dekkingen zoals over de verzekerde som: lineair dalend, annuïtair dalend of gelijkblijvend. Bij dit pakket is vooral bedoeld om informatie te verkrijgen maar niet als persoonlijk advies op maat. Ga voor persoonlijk advies op maat naar het pakket ORV Compleet.

Wat gaan we voor je doen? In de onderstaande opdrachtspecificatie kun je precies per onderdeel lezen wat dit pakket (onze opdracht) inhoudt.

Bij deze opdracht is het primaire doel om u van informatie te voorzien over een overlijdensrisicoverzekering (ORV). U kunt met een ORV adviseur van Advies en Kies maximaal 30 minuten online of telefonisch spreken over de verschillende ORV dekkingen. 
De ORV adviseur geeft wel informatie en uitleg maar geen persoonlijk advies welke dekking of verzekerd bedrag voor u passend is. Voor persoonlijk advies op maat dient u een ander pakket te kiezen zoals ORV Compleet.

U ontvangt van ons algemene informatie over een ORV.

We inventariseren niet uw (financiële) situatie bij arbeidsongeschiktheid, uw doelstellingen, uw kennis en ervaring en uw risicobereidheid.

Wij analyseren niet uw gegevens

U ontvangt geen adviesrapport

U ontvangt geen offerte(s).

Bij deze opdracht gaan we niet voor u bemiddelen (opvragen en afsluiten van financiële producten).

Bij Advies en Kies houden we van duidelijk communiceren. Dat is wel zo prettig. Daarom hebben we in het kort, in hoofdlijnen, voor u opgesomd welke diensten u wėl en niet van ons kan verwachten.

– Inventarisatie: bij deze opdracht inventariseren we niet uw persoonlijke situatie en uw wensen.
– Analyseren: bij deze opdracht analyseren en controleren we niet uw (persoonlijke) gegevens en omstandigheden.
– Informeren: Bij deze opdracht ontvangt u wel informatie over het onderwerp van uw keuze.
– Adviseren: Bij deze opdracht gaan we u niet adviseren.
– Bemiddelen (berekeningen): Bij deze opdracht maken we geen offerte(s) of berekeningen voor u.
– Bemiddelen (afsluiten): Bij deze opdracht zullen we niet voor u bemiddelen (bijvoorbeeld het afsluiten van van een financieel product).

Servicecontract: Bij deze opdracht is geen servicecontract van van toepassing.
BTW en/of assurantiebelasting: Omdat bij deze opdracht er geen intentie is om te bemiddelen betaalt u over het tarief van deze opdracht 21% BTW.
Provisie: Niet van toepassing bij deze opdracht.

ORV Info
Betaalmogelijkheden
12
Wil je een adviseur op locatie?
Servicecontract
In één keer: 83,49 Daarna per maand: 0,00