Meld nu je schade
Diverse indexaties van o.a woningen, inboedels en Servicecontracten
Diverse indexaties van o.a woningen, inboedels en Servicecontractendonderdag, 21 december, 2023 Zoals je in onze nieuwsbrieven hebt kunnen lezen, worden de particuliere verzekeringen overgezet naar RISK Assuradeuren. We hebben met RISK een premiegarantie voor 2 jaar kunnen afspreken. Dit betekent dat de premies van de pariculiere schadeverzekeringen niet worden verhoogd door bijvoorbeeld toenames van schade uitkeringen. Betekent het dat de premies helemaal niet verhoogd kunnen worden?

Niet helemaal. Alle waardes van woningen en inboedels worden jaarlijks aangepast conform de gebruikelijke (CBS) indexaties. Hierdoor bent u in de meeste gevallen beschermd tegen onderverzekering. Door de hogere verzekerde waardes, betaalt u ook iets meer premie.

Naast de indexaties van woningen en inboedels, is ook Advies en Kies genoodzaakt om de tarieven van de Servicecontracten voor particulieren en bedrijven aan te passen door de gestegen kosten van het afgelopen jaar. Per 1 januari aanstaande worden onze Servicecontracten met 5% geïndexeerd.
Anderen lazen ook
Tips tegen een betaal-later-kater
Tips tegen een betaal-later-kater Lees meer
Subsidieloket Brede Weersverzekering open tot en met 15 mei
Subsidieloket Brede Weersverzekering open tot en met 15 mei Lees meer
Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws Klik hier en bekijk onze Servicebrieven >
Schrijf mij nu in