Meld nu je schade

Assuradeurengilde & Acura Assuradeuren

wordt RISK Verzekeringen

 

Uw privé schadeverzekeringen zijn via ons kantoor ondergebracht bij Assuradeurengilde of bij Acura Assuradeuren. Wij brengen het advies uit en samen met u houden wij bij of de afgesloten polissen nog passen bij uw situatie. Assuradeurengilde of Acura incasseert onder andere de premies bij u en zij wikkelen eventuele schades af.

Samenwerking met RISK Verzekeringen

Er gaat hierin iets veranderen: Advies en Kies is een samenwerking aangegaan met Risk Verzekeringen. Risk Verzekeringen treedt op namens meerdere verzekeraars en zal voortaan zorgdragen voor de polisopmaak, de premie incasso en de uiteindelijke schade afwikkeling.

Er verandert niets aan onze relatie met u: wij zijn en blijven uw adviseur en het eerste aanspreekpunt voor al uw verzekeringszaken!

Waarom RISK Verzekeringen en wat zijn de voordelen voor u?

De afgelopen jaren zijn de premies van verzekeraars door o.a. extreme weersinvloeden gestegen. Ook voor volgend jaar (2024) is de verwachting dat de premies van verzekeraars wederom zullen stijgen. Dit komt omdat 2023 ook weer veel storm- en waterschades kende. Wij hebben met Risk voor onze klanten een twee jaars premiegarantie kunnen afspreken. Uw premie zal door eventuele schadelasten de komende twee jaar niet stijgen.

Daarnaast hebben we nog meer voordelen voor onze klanten weten te behalen, te weten:

 

 

  1. Twee jaar premiegarantie zoals hierboven beschreven;
  2. Bij de meeste aansprakelijkheidsverzekeringen voor particulieren wordt het verzekerde bedrag verdubbeld zonder premietoeslag;
  3. De meeste Inboedel- en woonhuisverzekeringen kennen voortaan garanties tegen onderverzekering;
  4. Wij kunnen voor u uit nog meer verzekeraars kiezen om in te kunnen spelen op uw wensen;
  5. Het digitale polisoverzicht is overzichtelijker en kent gemakkelijke linkjes naar de juiste voorwaarden en verzekeringskaarten;
  6. Zonnepanelen en laadpalen zijn standaard meeverzekerd op de woonhuisverzekering in het Subliempakket;
  7. Geen extra polis- of royementskosten bij wijzigingen binnen uw Subliempakket.

 

Assuradeurengilde en Acura Assuradeuren wordt RISK Verzekeringen

Risk Verzekeringen zet te zijner tijd uw lopende verzekeringen voort. Van ons ontvangt u hiervan tijdig een vooraankondiging per e-mail.

1. Wanneer u nu verzekerd bent bij AssuradeurenGilde, dan is dit in januari 2024.
2. Heeft u nu een polis van Acura Assuradeuren, dan wordt de wijziging in de loop van 2024 op de polisverjaardag doorgevoerd.

In beide gevallen geldt: u hoeft hier niets voor te doen.

 

Polisoverzicht en Premiebetaling

Van Risk Verzekeringen ontvangt u een nieuw overzicht van uw verzekeringen in het Subliempakket. Tevens brengt Risk Verzekeringen vanaf dat moment de verzekeringspremies bij u in rekening. Mocht u hiervoor eerder een incassomachtiging hebben afgegeven, dan zal deze worden voortgezet door Risk. Ook hiervoor hoeft u niets te doen.

 

Meest gestelde vragen over de overgang naar RISK Verzekeringen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen met betrekking tot de overgang naar Risk. Indien u andere vragen heeft of iets wilt wijzigen, dan verzoeken wij u dit aan ons te laten weten. Onze medewerkers helpen u graag verder.

 

Net als Acura Assuradeuren en Assuradeurengilde, is Risk Verzekeringen een serviceprovider en gevolmachtigde die namens diverse verzekeraars gevolmachtigd is om: Risico’s te accepteren, polissen op te maken, premies te incasseren en schades af te wikkelen en uit te keren. Advies en Kies is nu aangesloten bij Risk en wij kunnen op die manier u nog een breder en gevarieerder aanbod bieden.

 

Nee, wij blijven uw adviseur en het eerste aanspreekpunt voor al uw verzekeringszaken! In geval van wijzigingen of schades zijn onze medewerkers u graag van dienst.

 

Risk heeft een groter pallet aan verzekeraars en wij kunnen samen met u één verzekeringspakket voor u samenstellen uit diverse verzekeraars. Door meer keuze is de kans groter dat we nog meer kunnen aansluiten bij uw verzekeringswensen en behoeftes. Daarnaast is Risk uitstekend voorbereid op de digitale toekomst door koppelingen met diverse systemen.

 

Ja, wanneer u in het verleden een automatische incasso heeft afgeven om de premie te laten incasseren door Acura of Assuradeurengilde, dan neemt Risk deze machtiging over. U hoeft hiervoor niets te doen.

 

U ontvangt van ons een vooraankondiging per e-mail. Vervolgens zorgt Risk ervoor dat u de nieuwe polis in het Subliempakket per e-mail ontvangt.

 

Subliempakket is de naam van het verzekeringspakket van Risk. De meest voorkomende risico’s worden ondergebracht in één pakketpolis. Dit zorgt voor overzicht en bovendien kunt u profiteren van aantrekkelijke pakketkortingen.

 

Uw polisvoorwaarden kunt u eenvoudig raadplegen via www.risk.nl/voorwaarden. Op het digitale polisblad van het Subliempakket dat u per e-mail ontvangt staan tevens linkjes naar de van toepassing zijnde voorwaarden.

 

Alle relaties die bij Assuradeurengilde verzekerd zijn, ontvangen medio januari de nieuwe polis van Risk verzekeringen. De relaties die bij Acura verzekerd zijn, ontvangen de nieuwe Risk polis in de maand van de polisverjaardag van hun huidige polis. Elke relatie krijgt van ons een e-mail bericht wanneer het zover is.

 

Nee, u betaalt geen dubbele premie. De nieuwe polis van Risk sluit naadloos aan bij uw oude polis van Acura of Assuradeurengilde.

 

Ja, de premie wordt gematcht met uw oude polis van Acura of Assuradeurengilde. U krijgt zelfs een premiegarantie voor een periode van 2 jaar na ingangsdatum van uw Risk polis. De enige reden waarom uw premie toch wat zou kunnen stijgen, is dat de verzekerde bedragen van uw inboedel en/of woonhuis geïndexeerd worden. Verzekeraars passen automatisch uw polis aa wanneer bv een bouwindex gestegen. Hierdoor blijft uw polis in conditie qua waardes. Door een wat hoger verzekerd bedrag, zal ook de premie daardoor iets kunnen stijgen. Op dit moment van schrijven is het nog onduidelijk of indexen gestegen zijn en eventueel met welk percentage.

 

Zeker! U ontvangt twee jaar premiegarantie (zie kopje ‘Betaal ik dezelfde premie?’).

 

De premiegarantie en de best-off condities zijn voor een periode van 2 jaar na ingangsdatum van uw Risk polis.

 

Net als Assuradeurengilde en Acura Assuradeuren heeft Risk een volmacht verkregen vanuit diverse verzekeraars om vanuit hun naam: Risico’s te accepteren, polissen op te maken, premies te incasseren en schades af te wikkelen en uit te keren.

Contactgegevens & Openingstijden

Kantoor Emmeloord

Ecu 2
8305 BA, Emmeloord

  0527 – 630 900
  info@adviesenkies.nl

Openingstijden
ma – vr: 09:00 – 17:00 uur

Kantoor Dronten

Het Spaarne 37
8253 PE, Dronten

0321 – 386 620
info@adviesenkies.nl

Openingstijden
ma – vr: 09:00 – 17:00 uur

Kantoor Zwolle

Grote Voort 5
8041 AM, Zwolle

085 – 021 24 00
info@adviesenkies.nl

Openingstijden
ma – vr: 09:00 – 17:00 uur

Bereikbaarheid & Routes

Kantoor Emmeloord

Kantoor Dronten

Kantoor Zwolle (De Biljartfabriek – gratis parkeren)

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws Klik hier en bekijk onze Servicebrieven >
Schrijf mij nu in