Meld nu je schade

Bedrijfsvoering

Onder bedrijfsvoering verstaan we alle activiteiten binnen je bedrijf. Het gaat dan niet zozeer om de bezittingen van de onderneming – daarvoor hebben we de Bedrijfsmiddelen – maar meer om de aard van het bedrijf.

Elk bedrijf loopt risico’s. Het is de kunst om deze risico’s goed in te schatten en waar gewenst maatregelen te nemen. Wist je dat veel ondernemers de herstelperiode van hun zaak na een calamiteit te optimistisch inschatten? De helft van de bedrijven gaat bijvoorbeeld failliet na een grote brand.

 

  • Filter op:
Bedrijfsvoering Koffiemomentje

Je zou graag eens een verzekeringsdeskundige willen spreken over een vraag of een probleem. Onder het mom van “durf te vragen”, dagen we je uit om ons eens uit te proberen.

Vergelijk met elkaar:
OnafhankelijkAdvies

Wij bewaken jouw belangen, ook tegenover verzekeraars. Wij zijn geen verlengstuk van de verzekeraars. Ook als het tegenzit en je schade hebt.

Persoonlijken op maat

Wij geloven niet in eenheidsworst. Ieder te verzekeren risico is uniek, en zo gaan wij er ook mee om. Ook komen wij graag bij jou langs.

Gespreidof in één keer

We maken met jou duidelijke afspraken over de kosten, die je ook gespreid kunt betalen. Zo maken wij onze diensten voor iedereen bereikbaar.

Veilig enbetrouwbaar

Onze medewerkers zijn ervaren vakmensen. We snappen geldzaken zeer goed en de veiligheid van jouw gegevens kunnen wij garanderen.

Een bedrijfsvoering die goed bij je past .

Bij Advies en Kies willen we dat voorkomen. Niet door jou zo veel mogelijk verzekeringen aan te smeren. Wel door je te helpen de belangrijkste risico’s niet te onderschatten. We hebben veel ervaring met schadeverzekeringen voor bedrijven en kunnen je dus van een vakkundig advies voorzien. Daarnaast heb je altijd inzicht in je verzekeringen via onze unieke online tool.

Op deze pagina vind je meer informatie over de verschillende verzekeringen rond bedrijfsvoering die ook voor jou van belang kunnen zijn. Natuurlijk gaat het om algemene informatie die op elk bedrijf van toepassing kan zijn. Wil je een advies op maat voor jouw onderneming? Neem contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek om de risico’s in kaart te brengen.

 

Meest gekozen Pakketten .
PersoonlijkAOV Premiemonitor
Al vanaf 5,63 per maand

Ben jij benieuwd of de premie van je huidige AOV nog marktconform is? Betaal je niet te veel voor je AOV? Kan het goedkoper? Met de AOV Premiemonitor zoeken we dat voor je uit.

  • Premievergelijking
  • Voorwaardenvergelijking
  • Informatie over een AOV
Profiteer nu
PersoonlijkAOV Compleet
Al vanaf 82,50 per maand

Bij dit pakket helpen we je stap voor stap om een (nieuwe) AOV af te sluiten. We informeren je eerst over de mogelijkheden van een AOV.

  • Onafhankelijk advies
  • Vergelijking AOV offertes
  • Hulp bij afsluiten AOV
Profiteer nu

Het laatste wat je wilt is dat het voortbestaan van je bedrijf op het spel komt te staan door een grote calamiteit zoals een brand. Een bedrijfsschadeverzekering is er om te voorkomen dat je bedrijf door schade stil komt te liggen.

Als je voor je bedrijf afhankelijk bent van je bedrijfspand, dan is brand een reëel risico. Maar ook explosies, overstromingen, diefstal of vandalisme kunnen voor forse schade zorgen. Als je bedrijf schade heeft opgelopen, kun je minder of misschien in het geheel niet produceren. Tegelijkertijd lopen de vaste kosten door en de klanten weg…

Natuurlijk wil je na zo’n gebeurtenis zo snel mogelijk door. Maar voordat alles weer bij het oude is, ben je vaak lange tijd verder. Plannen moeten worden gemaakt, vergunningen aangevraagd etc etc. De bedrijfsschadeverzekering keert uit om te voorkomen dat je bedrijf hierdoor in de financiële problemen komt.

We zijn er niet om je bang te maken, maar we drukken je graag op het hart dat je in zo’n geval het beste van het slechtst denkbare scenario uit kunt gaan. Overigens is het risico vooral afhankelijk van het soort bedrijf. Een fabriek met machines en een eigen productiehal loopt nu eenmaal een groter risico dan een advieskantoor. Nieuwe kantoorruimte en computers zijn veel sneller vervangen, waardoor je jouw business vlot weer op de rit hebt. Het is dan ook logisch dat een dergelijk bedrijf eerder kan volstaan met een beperktere bedrijfsschadedekking. Bijvoorbeeld met een verzekering die alleen extra kosten dekt die moeten worden gemaakt naar aanleiding van een calamiteit.

Neem contact met ons op voor een passend advies voor jouw zaak.

Milieuschade vormt eveneens een zeer reëel risico voor iedere ondernemer. Vooral ook omdat je verantwoordelijk kunt worden gehouden voor schade die op jouw locatie is ontstaan. Ongeacht of je er schuld aan hebt of niet. En ongeacht of het bedrijfsgebouw op die locatie jouw eigendom is of dat je het huurt. De schade van bodem- of waterverontreiniging kan flink oplopen. Dat hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen. Hierbij lopen industriële en agrarische bedrijven een extra risico. Maar feitelijk loopt iedere ondernemer het risico om bij een calamiteit op milieuschade te worden aangesproken. Met een milieuschadeverzekering verzeker je jezelf tegen schade die op je eigen werklocatie of op andere locaties waar jij of je collega’s werken ontstaat.

Een cyberverzekering klinkt misschien heel futuristisch, maar het is zeker geen verzekering die voorbehouden is aan bedrijven die zich alleen met internet of ICT bezighouden. Cyberrisico’s zijn risico’s die elk modern bedrijf kunnen overkomen. Overal wordt tenslotte gewerkt met computers en internet. Schade kun je oplopen doordat vertrouwelijke gegevens na een datalek of hack op straat komen te liggen. Maar ook virussen en malware kunnen voor flinke schade en ongemak in je bedrijf zorgen. Met een passende cyberverzekering voorkom je dat de schade zo groot wordt dat je bedrijf eraan onderdoor gaat.

Een machinebreukverzekering is een verzekering die materiële schade aan je bedrijfsmachines dekt. Veel bedrijven hebben specialistische apparatuur in huis. Soms zelfs apparatuur die speciaal op maat is gemaakt en die niet eenvoudig te vervangen is. Juist in zulke gevallen is het verstandig om niet op de inventarisverzekering te vertrouwen, maar te kiezen voor een maatwerkoplossing in de vorm van een machinebreukverzekering. Als daarnaast het vervangen van een specifieke machine lang duurt, waardoor je omzet terugloopt, kun je dit opvangen met een machinebreukbedrijfsschadeverzekering. Deze vergoedt voor een bepaalde periode de bedrijfsschade. Vraag ons gerust om advies voor wat handig en betaalbaar is in jouw situatie. Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou.

Laat je veel goederen vervoeren? Dan moet je nadenken over een transportverzekering. Spullen kunnen immers tijdens het transport of door diefstal beschadigd of vermist raken. Zolang de spullen nog niet overgedragen zijn aan je klanten, ben je vaak verantwoordelijk voor deze schade. Het is allemaal afhankelijk van de leveringscondities die je met je klanten hebt afgesproken. Vervoer je je spullen zelf? Dan kun je mogelijk het beste kiezen voor een Vervoer Eigen Goederenverzekering, waarmee je een uitgebreide dekking bij verlies en diefstal hebt. Met deze verzekering kun je ook je eigen spullen, zoals gereedschappen die je voor je werk nodig hebt, verzekeren. Handig voor ondernemers in de bouw, hoveniers, montagebedrijven etc. Een transportverzekering is altijd maatwerk. Maatwerk waarmee we je graag helpen.

Een gewone (doorlopende) reisverzekering geldt niet voor zakenreizen. Een zakenreis is immers zakelijk. Je hebt dus een zakenreisverzekering nodig. Deze kan voor één persoon of voor een groep personen worden afgesloten. En voor alle reizen in het jaar of voor een enkele zakenreis. Maatwerk dus… Een zakenreisverzekering dekt de risico’s die bij zakenreizen horen. Denk bijvoorbeeld aan het sturen van een vervanger als je ziek wordt tijdens je zakenreis. Aan diefstal van je kostbare computerapparatuur. En aan een vervangende auto zodat je belangrijke zakelijke afspraken bij pech door kunnen gaan. Bij Advies en Kies helpen we je graag met de keuze voor een goede zakenreisverzekering in jouw situatie.

Geen zorgen.
Daar zijn wij voor

We willen graag dat je zonder te veel kopzorgen je bedrijf kunt runnen. Zonder dat je continu in moet zitten over je spullen, je bedrijfspand of cybercrime. Daarnaast wil je natuurlijk niet te veel premie betalen en niet oververzekerd óf onderverzekerd zijn.

Als zich een calamiteit voordat, wil je gewoon snel verder met ondernemen. Maak daarom nu meteen een afspraak als je het met ons over je verzekeringen rond de bedrijfsvoering wilt hebben.

Wat bij ons uniek is, is jouw toegang hebt tot je persoonlijk dossier via internet. Hier kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week zien wat er verzekerd is. Ook kun je kleine zaken zelf wijzigen zonder kosten.

Graag helpen we je met een reële inschatting van de risico’s en een passend advies (waarvan je de opstartkosten gespreid over 12 maanden kunt betalen), waarna je zelf kiest.

 

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws Klik hier en bekijk onze Servicebrieven >
Schrijf mij nu in