Meld nu je schade

Gebruik je een motor, auto, bromfiets of snelle e-bike? Dan ben je in de meeste gevallen verplicht om hiervoor minimaal een WA-verzekering af te sluiten. Het doel van deze wettelijke verplichting is om slachtoffers van schade of letsel te beschermen. Wat je moet weten over de verzekeringen voor jouw motorvoertuigen vertellen we je op deze pagina.

 • Filter op:
Motorvoertuigen Koffiemomentje

Je zou graag eens een verzekeringsdeskundige willen spreken over een vraag of een probleem. Onder het mom van “durf te vragen”, dagen we je uit om ons eens uit te proberen.

Wonen, en leven in het algemeen, brengt nu eenmaal risico's met zich mee. Daarvoor is er een heel pakket aan particuliere verzekeringen. Dat noemen we bij Advies en Kies ook wel het particulier basispakket. Dat kan bestaan uit een woon- of woonhuisverzekering, een inboedelverzekering, een kostbaarhedenverzekering, een particuliere rechtsbijstandverzekering, een gezinsongevallenverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren.

 • Filter op:
Wonen & Leven Koffiemomentje

Je zou graag eens een verzekeringsdeskundige willen spreken over een vraag of een probleem. Onder het mom van “durf te vragen”, dagen we je uit om ons eens uit te proberen.

Als je eropuit gaat, of het nu een weekendje weg in eigen land is, of een lange reis door het buitenland, je kunt maar beter goed verzekerd zijn. Of in ieder geval weten wat je hebt verzekerd en wat niet. Veel (financiële) problemen kun je eenvoudig voorkomen met een betaalbare recreatie- of reisverzekering.

 • Filter op:
Recreatie Koffiemomentje

Je zou graag eens een verzekeringsdeskundige willen spreken over een vraag of een probleem. Onder het mom van “durf te vragen”, dagen we je uit om ons eens uit te proberen.

Je onroerend goed verhuren is populair en het gebeurt dan ook op grote schaal. Voorbeelden zijn de verhuur van je vakantiehuis, je stacaravan of een studentenwoning. Risico’s aan verhuur zijn er ook. Brand en waterschade moet je goed verzekeren, dat spreekt voor zich. Maar ook aansprakelijkheid en geschillen met huurders zien we regelmatig terugkomen.

 • Filter op:
Verhuur Koffiemomentje

Je zou graag eens een verzekeringsdeskundige willen spreken over een vraag of een probleem. Onder het mom van “durf te vragen”, dagen we je uit om ons eens uit te proberen.

Vergelijk:
OnafhankelijkAdvies

Wij bewaken jouw belangen, ook tegenover verzekeraars. Wij zijn geen verlengstuk van de verzekeraars. Ook als het tegenzit en je schade hebt.

Persoonlijken op maat

Wij geloven niet in eenheidsworst. Ieder te verzekeren risico is uniek, en zo gaan wij er ook mee om. Ook komen wij graag bij jou langs.

Gespreidof in één keer

We maken met jou duidelijke afspraken over de kosten, die je ook gespreid kunt betalen. Zo maken wij onze diensten voor iedereen bereikbaar.

Veilig enbetrouwbaar

Onze medewerkers zijn ervaren vakmensen. We snappen geldzaken zeer goed en de veiligheid van jouw gegevens kunnen wij garanderen.

Welke risico’s loop jij privé?

Welke risico’s loop je allemaal in de privé sfeer? Welke verzekeringen zijn verstandig om af te sluiten? Welke dekkingen zet je “aan” en welke juist “uit”? Een behoorlijke puzzel maar wij staan je bij en zorgen voor maatwerk. Wij sluiten een passende verzekering af of komen met advies waar je verder mee kunt. Het begint allemaal in het werkgebied “Thuis” in onze webshop. Kies vervolgens de rubriek en het doosje met onderwerp met jouw interesse. Via de vragenlijsten achter de doosjes, komen we er achter wat voor jou en eventueel je gezin belangrijk is om te verzekeren en tegen welke dekkingen. Stap voor stap werken we op die manier samen aan een passend en een betaalbaar verzekeringspakket.

Je huis bestaat uit muren en een dak, maar het is veel meer dan dat. Het is de plek waar je tot rust komt en wat je veilige thuishaven is. Met de juiste verzekeringen kun jij je huis beschermen. Wij kunnen niet voorkomen dat je huis beschadigd raakt door bijvoorbeeld storm of een brand, maar wij zorgen er wel voor dat alles weer goed komt als het noodlot toeslaat. De omschrijving thuis is een ruim begrip. Hieronder vallen de verzekeringen van je huis, maar bijvoorbeeld ook verzekeringen voor motorrijtuigen, vakanties en het verzekeren van schade door aansprakelijkheid.

Wij weten wat verzekeraars jou bieden en tegen welke prijs. Maar de kwaliteit van de verzekeringen staat boven alles. Wij verwachten van verzekeraars een snelle en eerlijke afwikkeling van schades, en daar zien wij ook op toe.

Meest gekozen Pakketten .
ArbeidsongeschiktheidAOV Premiemonitor
Al vanaf 5,63 per maand

Ben jij benieuwd of de premie van je huidige AOV nog marktconform is? Betaal je niet te veel voor je AOV? Kan het goedkoper? Met de AOV Premiemonitor zoeken we dat voor je uit.

 • Premievergelijking
 • Voorwaardenvergelijking
 • Informatie over een AOV
Profiteer nu
ArbeidsongeschiktheidAOV Compleet
Al vanaf 82,50 per maand

Bij dit pakket helpen we je stap voor stap om een (nieuwe) AOV af te sluiten. We informeren je eerst over de mogelijkheden van een AOV.

 • Onafhankelijk advies
 • Vergelijking AOV offertes
 • Hulp bij afsluiten AOV
Profiteer nu

Heb je schade? Wij regelen het voor je!

Schades los je niet op met geld alleen. Als er wordt ingebroken of je huis raakt beschadigd door storm of een brand, is een zak met geld niet de complete oplossing. Je wilt hulp en ondersteuning bij het regelen van de schade en bij het indienen en het afwikkelen van de schade met de verzekeraar. Wij zijn er voor je. Bij schade merk je wat we voor je kunnen doen. Onze klanten worden door ons bij de hand genomen tot alles opgelost is.

Waarom kiezen voor Advies en Kies?

 • Wij zijn volledig afhankelijk. Verzekeraars betalen ons geen provisie
 • Wij zetten jou centraal, niet de verzekeraar
 • Duidelijkheid over geldzakens
 • Bij schade regelen wij alles van A tot Z
Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws Klik hier en bekijk onze Servicebrieven >
Schrijf mij nu in