Meld nu je schade
AOV Wijzigen Compleet

Je wil graag je AOV aanpassen en maakt daarbij graag gebruik van ons als adviseur. Wij helpen je stap voor stap met het aanpassen van jouw AOV.

AOV a.s.r. Compleet

Je bent een ondernemer en je wil graag een AOV afsluiten. Je hebt de AOV markt al verkend en je hebt je keuze al gemaakt. Het gaat een a.s.r. AOV worden.

AOV Overstap 1 op 1

Als ondernemer heb je al een geruime tijd een AOV. Je vraagt je af of je jouw AOV nu niet goedkoper kan afsluiten.

AOV Movir Compleet

Je bent een ondernemer en je wil graag een AOV afsluiten. Je hebt de AOV markt al verkend en je hebt je keuze al gemaakt. Het gaat een Movir AOV worden.

AOV TAF Compleet

Je bent een ondernemer en je wil graag een AOV afsluiten. Je hebt de AOV markt al verkend en je hebt je keuze al gemaakt. Het gaat een TAF AOV worden.

AOV Compleet

Bij dit pakket helpen we je stap voor stap om een (nieuwe) AOV af te sluiten. We informeren je eerst over de mogelijkheden van een AOV.

AOV Koffiemomentje

Je zou graag eens een verzekeringsdeskundige willen spreken over een vraag of een probleem. Onder het mom van durf te vragen, dagen we je uit om ons eens uit te proberen.

AOV Verhuizen 1 op 1

Je hebt een AOV afgesloten en je wilt deze arbeidsongeschiktheidsverzekering graag verhuizen naar Advies en Kies. Dat kan!

AOV Premiemonitor

Ben jij benieuwd of de premie van je huidige AOV nog marktconform is? Betaal je niet te veel voor je AOV? Kan het goedkoper? Met de AOV Premiemonitor zoeken we dat voor je uit.

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws Klik hier en bekijk onze Servicebrieven >
Schrijf mij nu in