Meld nu je schade

Bedrijfsmiddelen zijn alle zaken die je nodig hebt voor de levering van je diensten of producten. Het gaat in veel gevallen om bedrijfspanden, machines, gereedschap, inventaris, computers en andere elektronica enzovoorts. Het spreekt voor zich dat dergelijke middelen van levensbelang zijn voor je onderneming.

 • Filter op:
Bedrijfsmiddelen Koffiemomentje

Je zou graag eens een verzekeringsdeskundige willen spreken over een vraag of een probleem. Onder het mom van “durf te vragen”, dagen we je uit om ons eens uit te proberen.

Onder bedrijfsvoering verstaan we alle activiteiten binnen je bedrijf. Het gaat dan niet zozeer om de bezittingen van de onderneming - daarvoor hebben we de Bedrijfsmiddelen - maar meer om de aard van het bedrijf.

 • Filter op:
Bedrijfsvoering Koffiemomentje

Je zou graag eens een verzekeringsdeskundige willen spreken over een vraag of een probleem. Onder het mom van “durf te vragen”, dagen we je uit om ons eens uit te proberen.

Als ondernemer ben je met je bedrijf aansprakelijk voor schade. Schade die kan ontstaan door iets wat je zelf doet of iets wat een van je werknemers doet. Afhankelijk van de branche waarin je opereert is het risico op schade aan eigendommen van je opdrachtgever kleiner of groter. Belangrijk is het te beseffen hoe groot de risico's zijn en welke gevolgen deze kunnen hebben.

 • Filter op:
Aansprakelijkheid Compleet

Aansprakelijkheidsverzekeringen voor bedrijven, stichtingen, verenigingen, bestuurders en werkgevers, heb je in diverse smaken maar welke moet je precies hebben?

Aansprakelijkheid voor Bedrijven

Aansprakelijkheidsverzekeringen voor bedrijven, stichtingen, verenigingen, bestuurders en werkgevers, heb je in diverse smaken maar welke moet je precies hebben?

Cyberrisico

Cyberrisico is niet meer weg te denken in onze maatschappij. Daarom is ons advies aan iedere ondernemer, groot of klein: sluit altijd een cyberrisicopolis af!

Bedrijfsaansprakelijkheid Koffiemomentje

Je zou graag eens een verzekeringsdeskundige willen spreken over een vraag of een probleem. Onder het mom van “durf te vragen”, dagen we je uit om ons eens uit te proberen.

Gebruik je vervoermiddelen en/of werkmaterieel in jouw bedrijf? Hiervoor ben je meestal verplicht verzekeringen af te sluiten. Elke auto, bestelauto, vrachtauto of ander motorvoertuig heeft een eigen aansprakelijkheidsverzekering voor motorrijtuigen (WAM) nodig. En ook werkmaterieel als kranen, shovels en heftrucks valt onder de noemer ‘motorvoertuig’ en dient dus verzekerd te zijn. Of er nu een kenteken op zit of niet.

 • Filter op:
Werkmaterieel Koffiemomentje

Je zou graag eens een verzekeringsdeskundige willen spreken over een vraag of een probleem. Onder het mom van “durf te vragen”, dagen we je uit om ons eens uit te proberen.

Heb je werknemers in jouw zaak, dan kun je niet om werknemersverzekeringen heen. Ziekteverzuim, arbeidsongeschiktheid, overlijden. Hoe laat je zien dat je een goede werkgever bent die de zorg voor zijn werknemers serieus neemt? Wat zijn belangrijke keuzes om te maken en wat zijn de risico’s, kosten en uitkeringen die erbij horen? Alle verzekeringen voor werknemers zijn maatwerk dat bij jouw bedrijf moet passen. Advies en Kies helpt je graag met het maken van slimme keuzes.

 • Filter op:
Verzuim Verhuizen 1 op 1

Je hebt een verzuimverzekering afgesloten en je wilt deze graag verhuizen naar Advies en Kies. Dat kan!

Verzuim Ontzorg+

Speciaal voor de kleine werkgever tot 25 medewerkers, gaan we samen met jou op zoek naar een verzuimverzekering en bijpassende arbodienst.

Verzuim Loondoorbetaling

De eerste twee jaar van de wettelijke verplichting tot loondoorbetaling van een zieke werknemer, komt helemaal voor rekening van de ondernemer. Dat kan flink in de papieren lope

Verzuim Inkomenshiaat

Wanneer jouw personeelslid voor een langere periode arbeidsongeschikt raakt, dan kan een aanzienlijk deel van het inkomen wegvallen. Welke voorzieningen wil je afspreken of moet

Verzuim MKB Ontzorg update

Voor de kleine werkgever met een conventionele verzuimpolis.

Verzuim Eigenrisicodrager

Als werkgever ben je verplicht om je te verzekeren voor de WGA en Ziektewet. Niet getreurd, want je hebt wel een keuze waar je dit doet. Je kunt deze verzuimrisico’s verzekere

Verzuim Totaal

Verzuimverzekeringen zijn er in vele soorten en maten. Van de eerste twee jaar loondoorbetaling van een zieke werknemer tot en met eigenrisicodrager worden voor de WGA en Ziekte

Vergelijk:
OnafhankelijkAdvies

Wij bewaken jouw belangen, ook tegenover verzekeraars. Wij zijn geen verlengstuk van de verzekeraars. Ook als het tegenzit en je schade hebt.

Persoonlijken op maat

Wij geloven niet in eenheidsworst. Ieder te verzekeren risico is uniek, en zo gaan wij er ook mee om. Ook komen wij graag bij jou langs.

Gespreidof in één keer

We maken met jou duidelijke afspraken over de kosten, die je ook gespreid kunt betalen. Zo maken wij onze diensten voor iedereen bereikbaar.

Veilig enbetrouwbaar

Onze medewerkers zijn ervaren vakmensen. We snappen geldzaken zeer goed en de veiligheid van jouw gegevens kunnen wij garanderen.

Het goed regelen voor je bedrijf en de werknemers

Je werkt hard voor een winstgevende en een stabiele onderneming. Maar niet alles gaat altijd van een leien dakje. Maar ja, dat is een onderdeel van het ondernemerschap. Veel gevaren kun je een verzekering tegen afsluiten. Ook voor de werknemers kan of moet je zelfs voorzieningen treffen.

Met onze jarenlange ervaring in het adviseren van bedrijven over verzekeringen, weten we waar de gevaren zich schuilhouden. Het is altijd maatwerk, want zelfs bedrijven binnen dezelfde branche hebben andere risico’s waar ze rekening mee moeten houden. Wij kunnen de gevaren wellicht goed voorkomen door advies over preventiemaatregelen maar goed verzekeren blijft een must. Bij schade zijn wij jouw aanspreekpunt om je zaken weer op de rails te krijgen.

Je kunt zelf kiezen voor een pakket passend bij het onderwerp wat je wilt verzekeren. Binnen de rubriek zakelijk in onze webshop, hebben we een aantal onderwerpen voor je gerubriceerd. Kies binnen de rubriek van jouw interesse, vervolgens het pakket waar jij mee wilt starten. Achter het pakket van jouw keuze, staat een door ons samengestelde vragenlijst. Hierdoor doorloop je stap voor stap de verschillende risico’s die jouw bedrijf kunnen raken. Wij gaan de hand van jouw antwoorden aan de slag en komen zo tot het verzekeringspakket wat je echt nodig hebt. Uiteraard afgestemd op de kwaliteit en de premie die jij als ondernemer voor ogen hebt.

Meest gekozen Pakketten .
ArbeidsongeschiktheidAOV Premiemonitor
Al vanaf 5,63 per maand

Ben jij benieuwd of de premie van je huidige AOV nog marktconform is? Betaal je niet te veel voor je AOV? Kan het goedkoper? Met de AOV Premiemonitor zoeken we dat voor je uit.

 • Premievergelijking
 • Voorwaardenvergelijking
 • Informatie over een AOV
Profiteer nu
ArbeidsongeschiktheidAOV Compleet
Al vanaf 82,50 per maand

Bij dit pakket helpen we je stap voor stap om een (nieuwe) AOV af te sluiten. We informeren je eerst over de mogelijkheden van een AOV.

 • Onafhankelijk advies
 • Vergelijking AOV offertes
 • Hulp bij afsluiten AOV
Profiteer nu

Doe je bedrijf niet tekort

Je wilt het beste voor jouw bedrijf en de werknemers. Jij weet wat goed is voor jouw bedrijf, en wij weten hoe we de financiële schadelast zo klein mogelijk maken door het verzekeren. 50% van de bedrijven die worden getroffen door een brand in het bedrijfspand gaat daarna failliet. Met de juiste verzekeringen kun je meer doen dan alleen de schade aan het pand verzekeren. Je kunt je bedrijf ook financieel beschermen tegen gevolgschade.

De verzekeringen van je bedrijf en werknemers wil je goed regelen, maar het moet je niet te veel tijd kosten. Dat hoeft ook niet! Wij nemen deze taak voor een groot deel van je over. We kunnen samen met jou de verzekeringen blijven monitoren, want het goed verzekeren is een momentopname. Na veranderingen in de regelgeving of binnen jouw bedrijf moeten de verzekeringen ook in de toekomt up-to-date blijven.

Daarom schakel je ons in voor het verzekeren van jouw bedrijf:

 • Je wilt verzekeringen die goed passen bij jouw bedrijf
 • Bij schade wil je ondersteuning bij de afwikkeling ervan
 • Door tegenslagen kan de toekomst van de onderneming op het spel staan
 • Bij schade moet je bedrijf zo snel mogelijk weer gaan draaien
Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws Klik hier en bekijk onze Servicebrieven >
Schrijf mij nu in